Haal het beste uit jezelf en je stem

Onze stem is heel persoonlijk en maakt ons hierdoor kwetsbaar. Als zanger of zangeres verschuil je jezelf niet achter een muziekinstrument, maar ben je juist zelf het middelpunt. Om je stem optimaal te gebruiken, is oefening en verzorging van jouw stembanden nodig. Sterker nog: je hele lichaam moet in goede conditie zijn voor een zuivere zangkwaliteit.

Voor wie?

Is zingen jouw grootste passie of wil je graag beter leren zingen? Of je nu een beginnend of al gevorderde vocalist bent, onze zanglessen bij ons muzieklokaal in Dongen zijn geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Naast zanglessen organiseren we ook jamsessies en duet lessen.

Bij het poplokaal vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over zang te leren en alle mogelijkheden ervan.

Voordelen van zangles bij het Poplokaal

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je lekker ontspannen wilt zingen, in een band wilt spelen of toelating wilt doen bij bijvoorbeeld de Rockacademie of het Conservatorium: samen stippelen wij een route uit die het beste bij jou past.

  • Volledig op maat gemaakte lessen 
  • Een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Ieder jaar een concert geven met een professionele band die aan de wieg stonden van meer dan 10 top 2000 hits!
  • Individuele en professionele coaching en begeleiding